YEŞİL ÇAYIN ÖYLE MUCİZE ETKİLERİ DAHA KEŞFEDİLDİ Kİ!!! ? DAHA NELERE İYİ GELDİĞİ....İŞTE YENİ ETKİLERİ...




     YEŞİLÇAY IN

       MUCİZE ,YENİ ETKİLERİ KEŞFEDİL   !!!



    Yeşil Çay ağırlıklı olarak Çin'in kökenidir ve daha sonra üretiminin her yerinde Asya'ya yayılmıştır. Çin'deki insanlar diğer içeceklerden ziyade daha fazla Yeşil Çay içiyor, bu onların sağlık ve zindeliklerinin tek nedeni. Yeşil Çaydan bir tane daha sağlık faydası, yaşlılık döneminde bile çok genç görünüyor olacak olmanız. klinik çalışmalarla artık ,Yeşil Çay cildi parlak tutuyor ve yaşlanmayı oldukça geciktiriyor.. 
Health Benefits of Green Tea
Yeşil Çay Çeşitleri

Yeşil Çayın çoğunu Japonya'da yetiştirilmektedir. Çay hasatının ve işleme yönteminin büyüme metoduna, zamanlamasına bağlı olarak üretilen birçok çeşit yeşil çay vardır.


Şencha, Fakamushi Sencha, Gyokuro, Kabusecha, Matcha, Tencha, Genmaicha, Hojicha, Shincha, Ichibancha, Nibhancha, Sanbancha, Yangınla Yeşil çay, Çin Çayı, Long Jin, Yeşil Salyangoz Baharı, Karlı Dağ Jian, Hyson şanslı ejderha ve Kukicha.

Yeşil Çayın Hazırlanması


Yeşil Çay, yeşil çay yaprakları, yeşil çay tozu ve yeşil çay poşetleri ile 3 şekilde hazırlanabilir.
1 Yapraklar-çay yaprağı-1 ile yeşil çay nasıl hazırlanır?
green-tea-leaves-1

Bir çay kaşığı yeşil çay yaprakları bir fincan için alın. Bu süzgeçte bırakın ve bir kenara koyun.
Kalan saati 80 derece santigrat dereceden 85 derece santigrat dereceye kadar tavada yeterli miktarda su kaynatın ve kaynatılmadığından emin olun.
Şimdi süzgeç fincanın üzerine koyun.
Sıcak suyu fincana dökün 40 ila 50 saniye soğumasını bekleyin.
Yeşil çaya ½ çay kaşığı şeker veya bal ekleyin ve çayın tadını çıkarın.
2 Tozlu Yeşil Çay Nasıl Hazırlanır

Bir bardak su alın ve ısıtın. Suyun sıcaklığı yüksekse, çay acılaşır, bu nedenle suyun üzerinde durun.
Isıyı kapatın ve 2 dakika su soğumasını bekleyin.
Suya 1 çay kaşığı çay kaşığı yeşil çay ilave edip 3 dakika kadar ıslatın.
Toz bir süzgeçle lekelenir.
Çayın 1 çay kaşığı şeker veya bal ekleyin ve yeşil çayın tadını çıkarın.

Çay Poşeti ile Yeşil Çay Nasıl Hazırlanır? Sağlık Yeşil Çayın Faydaları
Health Benefits of Green Tea İşlem, toz çaya kıyasla aynı, çay torbasını suya batırmak yerine fark yaratmaktır.
İhtiyacınıza göre şeker veya bal ekleyin ve yeşil çayın tadını çıkarın.
Yeşil Çayın Sağlık Faydaları

Yeşil Çay, kateşinler, kardiyovasküler sistem üzerinde koruyucu etki yapan polifonik bileşikler içerir. Yeşil Çay, sağlık, cilt bakımı, hastalık savaşçısı, saç bakımı, kilo kaybı, enerji güçlendirici ve stres azaltma gibi her açıdan faydalıdır. Yeşil Çayın Sağlık Faydaları
Health Benefits of Green Tea Çok iyi özelliklerle her an tüketilebilecek en iyi içecektir. Yeşil Çay, Camellia sinensis adlı yapraklardan hazırlanır, ancak yaprakların tadının ve oksidasyonunun çay türünü belirler.



Yeşil Çayın bazı sağlık yararlarını kontrol edelim:


Kilo kaybı
Bilimsel olarak, yeşil çayın, özellikle abdominal yağda kilo vermeye yardımcı olduğu ve metabolizmayı arttırdığı kanıtlanmıştır, Yeşil çayın en büyük sağlık yararlarından biridir. Ağırlığı azaltılır ve parlayan cilt ile birlikte fantastik sonuçlar verilir sadece içilir. Bir fincan yeşil çay içmeyi deneyin ve fazla kilo vermek için birkaç kilo verin.

Kanser Katili
Yeşil Çay, kanser hücreleri üzerinde koruyucu bir etkiye sahip doğal antioksidandır. Kanser, hücrelerin kontrolsüz büyümesi ve önde gelen ölüm nedenleri arasında kanserden kaynaklanır. Düzenli olarak yeşil çay içmek kanser şansını azaltabilir. Düzenli olarak en az 2 fincan Yeşil Çay almak için normal çalışma tezgahına bir not daha ekleyin.

Zararlı Ultra Viyole ışınları deriyi etkiler, bu cilt kanserine yol açar, çünkü önceki yeşil çay UV ışınlarından korunduğunda o da cilde mevcut kanser elementleri ile savaşabilir. Cildi hastalıktan uzak tutmak için genç çay düzenli olarak yeşil çay tüketir.

Kalp hastalığı
Kalp krizi, kan damarlarında pıhtı oluşumuna bağlıdır, yeşil çay, kan damarlarını rahatlatmaya ve kan basıncında değişikliğe neden olmaya yardımcı olur. Yeşil çayın daha fazla tüketilmesi kalp hastalığı veya saldırı riskinin% 26'sını azaltır.

Kolesterol
Yeşil çay, kolesterol seviyesini dengede tutar; Kötü kolesterolü düşürür ve iyi kolestrolü geliştirir.

Güneş koruması
Yeşil çay, cildi UV ışığından korur ya da maske olarak uygulayarak cildin bronzlaşmasını önler.

Diş Çürüklüğü
tooth-decay Yeşil Çay Diş problemleri, Kavite önleme, daha az diş kaybı, ağız kanseri ve doğal nefes gibi birçok açıdan diş için yararlıdır.

Diyabet
Diyabet 1 ve Diyabet 2 olarak adlandırılan 2 tip Diyabet var. Tip 2 diyabet çoğunlukla insanlarda bulunur; bu nedenle yeşil çayın nasıl türde yardımcı olduğunu araştıralım. 6 ila 7 bardak yeşil çay içmek, kontrol etmek için şansın% 33'ünü azaltır. diyabet. Sadece birkaç bardak yeşil çay diyabeti kontrol etmek için yeterli değil, düzenli egzersiz ile dengeli bir diyet gerekiyor.

Kan basıncı
Son araştırılan uzun süredir tüketen yeşil çayın kan basıncını kontrol altında tuttuğunu kanıtladı. Sadece bir fincan çayı kan basıncı için yeterli değil, yalnızca daha iyi sağlık ve yaşlanma için tansiyon için değil, 4 ila 5 fincan Yeşil çay ekleyin.

Clear Skin (Akne ücretsiz)
Yeşil çay, ciltteki tüm istenmeyen toksinleri giderir ve sivilceleri önler, parlak cildi verir.

Yaşlanma Karşıtı
Yeşil çay, cildin daha genç ve sağlıklı olmasını sağlayan antioksidan özelliğe sahiptir. Düzenli yeşil çay tüketimi koyu ten ve yaşlanma çizgilerini kaldırabilir.

Depresyon
Yeşil çayda amino asit L-Theanine, çay tükettikten sonra insanların daha az depresif hissetmeleridir. Yeşil çay, 4 veya daha fazla bardak yeşil çay tüketilirse, stres, kaygı ve depresyonu azaltmaya yardımcı olur.

Cilt bakımı
Yeşil Çay, diğer sağlık içeceklerine kıyasla en iyi antioksidandır. Biri tüketmesi gereken en iyi yaşlanmayı önleyici içecektir. Yeşil çayın cilt ve saçlar için faydaları Cilt rengini iyileştirir, kabarık gözleri ve koyu halkaları azaltır, yaşlanmaya karşı işaretleri savuşturur, akne ve sivilceleri tedavi eder, en iyi cilt toneri verir ve saç büyümesini uyarır.
Yeşil çay, cildinizi parlak tutmak ve UV ışınlarına karşı korumak için iyi çalışır. Düzenli olarak tüketilen yeşil çay, cildi sağlıklı mineraller ve vitaminlerle yumuşak tutar. Yeşil çay toksinleri ve yabancı maddeleri uzaklaştırır ve açıkçası cilt daha önce parlak ve hafif görünür. Parlayan ciltler için düzenli olarak yeşil çay tüketin.

Beyin Fonksiyonu
Kısacası, Yeşil çay Beyin hücrelerini korur. Düzenli yeşil çay tüketimi, beyin gücü ve hafızasını geliştirir. Depresyon ve zihinsel stres riski daha azdır.

Saç kaybı
Gençlerde görülen en yaygın sorun. Daha önce de belirtildiği gibi yeşil çaydan düzenli tüketim saçları büyütüyor ve gri renkte duruyor. Saçları güçlendirir ve saç folikülleri büyür. Doğrudan saçlara yeşil çay uygulamak saç dökülmesini ve gri rengini önler.

Yeşil Çay Yan Etkileri
Health Benefits of Green Tea Yeşil Çayın iyi etkileri yanında, bazı yan etkileri de vardır. Mide problemi olanlar, hamile kadınlar, ağır kanamalar, yüksek tansiyon, zayıf kemikler, glokom, ishal, anemi, ciddi baş ağrısı, uyku sorunu, kusma, kabızlık; Karaciğer hastalığı, demir eksikliği ve kalp problemleri ile birlikte daha fazla kafein bulunduğundan yeşil çay tüketmemeliyiz. Yeşil Çayın Faydaları
Not: Bu sitede yer alan bilgi, yorum ve cevaplar yalnızca tavsiye niteliğinde olup tedavi yönteminizi tespit etmek ya da değiştirmeye amacı taşımamaktadır. Sitemizdeki bilgileri yanlış anlamak, bilgilerin güncelliğini yitirmesi ve buna bağlı olarak doğabilecek olası mağduriyetlerden sitemiz yasal olarak hiçbir sorumluluk altında değildir. Tam bir teşhis ve tedavi için hasta ile doktorunuzun yüz yüze gelmesi gerekir. Bu sitede bulunan bilgileri kullanmadan doğan sorumluluk tamamen kullanıcıya aittir. Lütfen tüm hastalıklarınızın teşhis ve tedavisi için doktorunuza danışınız.

Yeşil çay tüketmeden önce şu önlemleri hatırlayın:


Hamiliyseniz veya hamile kalmayı planlıyorsanız, yeşil çayı durdurun.
Herhangi bir reçeteli ilaç tüketirseniz.
Yiyecek veya ilaçla ilgili herhangi bir alerjiniz varsa hemen yeşil çayı tüketmeyi bırakın.
Eğer kalp hastası iseniz, diyabetik, mide sorunu ya da duygusal koşullar yeşil çay almamalı.
Çay-cilt bakımında skingreen için Yeşil Çay'ın inanılmaz kullanımları

Temizleyici olarak: Tüm cilt tipleri için
Bir kapta 2 çorba kaşığı yeşil çay infüzyonu alın ve 1 çorba kaşığı bal ekleyin, iyice karıştırın ve yüzün her yerine masaj yapın ve ılıkla durulayın

KAYNAK:SmartLadyLife » Health DERGİSİ ARALIK 2016 

Not: Bu sitede yer alan bilgi, yorum ve cevaplar yalnızca tavsiye niteliğinde olup tedavi yönteminizi tespit etmek ya da değiştirmeye amacı taşımamaktadır. Sitemizdeki bilgileri yanlış anlamak, bilgilerin güncelliğini yitirmesi ve buna bağlı olarak doğabilecek olası mağduriyetlerden sitemiz yasal olarak hiçbir sorumluluk altında değildir. Tam bir teşhis ve tedavi için hasta ile doktorunuzun yüz yüze gelmesi gerekir. Bu sitede bulunan bilgileri kullanmadan doğan sorumluluk tamamen kullanıcıya aittir. Lütfen tüm hastalıklarınızın teşhis ve tedavisi için doktorunuza danışınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MUTLU OLMAMIZI EPİFİZ BEZİNİ KİREÇLENDİREREK ENGELLİYORLAR NASIL MI ?İŞTE CEVABI

GENÇ KALMAK ve MUTLU OLMAK İÇİN TİMÜS Ü EŞŞEK SUDAN GELİNCEYE KADAR DÖVÜN!!!

KALP KRİZİNE ÇÖZÜM. TROPONİN TESTİ