MUTLU OLMAMIZI EPİFİZ BEZİNİ KİREÇLENDİREREK ENGELLİYORLAR NASIL MI ?İŞTE CEVABI





MUTLU OLMAK  İSTİYORSAN 
EPİFİZ BEZİ YANİ 3.GÖZÜN KİREÇLENMESİNİ ENGELLEYİN.NASIL MI?
               epifiz ile ilgili görsel sonucu
                  Sevgili dostlarım dün MUTLU VE GENÇ KALMA yazımız Amerika ve
  ve AvutralyA dahil 3.000 kişi ve üzerinde okundu  ve çok beğeni aldı. Bundan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum.
          Mutlu ve genç yaşamak ,kısacası bu sıkıntılı ,krizlerle dolu Türkiye ve Dünyada Nasıl ayakta güçlü kalacağımızın? pratik çözümlerini uygulayarak ve Sevdiklerimiz ,eş, dost, arkadaşlarımızla bu yazıyı paylaşarak faydalı bir birey ve SAĞLIKLI kişiler olarak yaşayacağız.HADİ BAŞLAYALIM.


                                  İşte  7.Çakra.
                               

                                                                                                                                                                                                       
                        Yani ; 3.göz.                                                                                                                                                                                                       
        dolardaki göz ile ilgili görsel sonucu
                                           
RUH VE BEDENİN BİRLEŞTİĞİ TEK YER

EPİFİZ BEZİNİ YARADAN  2 Lobun arasına yerleştirmiştir.Bezelye büyüklüğünde,kozalak şeklindedir.

Epifiz bezinin 3 hormonu bulunmakta ve insana öyle önemli özellikleri ile ne kadar önemli özellikleri ile müthiş bir görevi hiç durmadan sürdürmektedir.Nasıl mı?

     İŞTE 3 HORMON ;                                :

     1-Melatonin
     2- Pinolin,   
     3-Dimetiltriptamin(DMT                                                                                      

               3.göz ile ilgili görsel sonucu                                                                                                                                   
             epifiz ile ilgili görsel sonucu

  • Epifiz bezi, Roma'da katolizmde temsil edilmektedir; epifizi sanatsal olarak çam kozalağı resmederler. Eski çağlardaki toplumlarda, özellikle Mısır ve Romalılar epifiz bezinin yararlarını biliyor ve bunu geniş sembolojilerinde  öz semboli ile sembolize ediyorlardı
           


Epifiz bezinin deniz seviyesinde çok az, yüksekle de ise daha fazla hormon salgıladığı bilimsel bir gerçektir. Bu yüzden tarih boyunca tüm ibadethaneler olabildiğinde yükseğe yapılmıştır. Yani ibdadethanelerin yükseğe yapılmasının sebebi matematiksel olarak tanrıya yakın olmak değil ama bir nevi bu hormonun da yardımıyla üst bilinçlerle daha fazla iletişimde bulunmak.        
                   tibet manastırı ile ilgili görsel sonucu       

Tibet manastırları, hristiyan manastırları hatta tarih öncesi medeniyetlerin de ibadethanelerinin yüksek yerlere yapılmasının nedeni bu hormonun salgılanımını artırmaktır.
Hz.Muhammed’in riyazete yüksek ve karanlık bir mağarada çekilmesi, ilk orada emir alması, Hz.Musa’nın Tanrıyla konuşmak için dağa çıkmasının da bu durum ile doğrudan ilişkilidir
MELATONİN 
Karanlık çok önemlidir, çünkü epifizin en önemli salgısı olan melatonin sadece karanlıkta salgılanıyor. Gece 11 ile sabah 5 arası en yüksek düzeyine ulaşıyor bu durum dinde sabaha karşı ya da gece ibadetinin önemine ciddi bir işarettir. Bu hormonun salgılanımı ne kadar yüksekse ruhsal alemlerle bağ o kadar güçleniyor. İbadet için bu yüzden gecenin en karanlık ve salgının en çok olduğu an seçiliyor.
Melatonin hormonunun başka bir özelliği de çocukların 9 yaşından önce ergenliğe girmesini engellemesidir. 9 yaşından sonra salgılanma miktarında değişme olur.Farkındalığın artmasını engelleme çalışmalarının sonucunda;6-7 yaşında ergenliğe girmiş çocukları seyrediyoruz haber bültenlerinde. Epifiz bezinin hormon salgılama mekanizması bozulmuş çocuklar...

Melatonin hormonunun üretilebilmesi için uyuduğunuz ortamın tamamen karanlık olması gerekiyor. Yani gece lambası gibi şeyler yakılmamalı. Ya da ışığı kapatıp karanlıkta TV izlemek de hormonun üretimine katkıda bulunmuyor. Ayrıca en kaliteli uyku için 23:00 - 04:00 saatleri arasında uykuda olmak gerekiyor. Rem uykusu da denilen uyku bu saatler arasında gerçekleşiyor ve en çok bu aralıktaki rüyalar hatırda kalıyor. Bunu deneyebilirsiniz, sadece 5 saatlik bir uyku uyunmasına rağmen, tamamen dinç bir şekilde uyanıp güne başlayabiliyorsunuz.
   MELATONİN ile ilgili görsel sonucu

ÖZETLE Bilinmesini İstemiyorlar:

Her bir insanın epifizi ya da üçüncü gözü ruhani alem frekansına aktive olabilir. Tanrısal bir haz ile yaşamanızı ve MUTLULUK İKSİRİ sağlayabilir. Epifiz bezi bir kere meditasyon, yoga ya da çeşitli ezoterik, okült metodlarla uyumlanıp ayarlandığında, popüler olarak bilinen astral seyahat, astral projeksiyon ya da uzaktan seyr şeklinde kişiyi diğer boyutları seyre geçirebilir. Daha ileri düzey çalışmalar ve çok eski metodlarla, fiziksel dünyadaki insanların düşüncelerini ve davranışlarını kontrol etmek mümkündür. Evet, biraz garip ama Amerika Birleşik Devletleri, eski Sovyetler Birliği hükümeti ve çeşitli gölge organizasyonlar bu çeşit araştırmaları uzun yıllardır yapmaktalar ve hayal edemeyeceğiniz kadar da başarılı olmuşlardır. Epifiz bezi ayrıca Amerikan dolarının arka yüzünde "herşeyi gören göz" şeklinde yer alır ve bu, bireye ya da bireylerden oluşan gruplara epifizlerini kullanmaları ve diğer taraf olan sipiritüel aleme geçmeleri ve fiziksel alemde neler olduğunu, neler düşünüldüğünün hepsini bilip, insanların düşünce ve davranışlarını kontrol etmeleri için bir referans niteliği taşır. Bu zamana kadar yapılan pek çok araştırma, gecenin belirli saatleri olan gece 1 ile 4 arasında beyinde salgılanan kimyasalların, kişinin derinindeki kaynağa bağlanarak bütünlük, teklik hissine yol açtığını kanıtlamıştır
Epifiz Bezimizi nasıl öldürüyorlar?
1990ların sonlarında, Jennifer Luke adlı bir bilim adamı, sodyum floridin epifiz üzerindeki etkileri konusunda ilk çalışmaları başlatmıştır. Luke,beynin orta yerinde bulunan epifiz bezinin, florid için bir hedef olduğunu bildirdi. Epifiz bezi,bedendeki kemikler de dahil diğer fiziksel maddelerden daha fazla floridi absorbe etmekte, emmekteydi. Epifiz bezi tıpkı bir mıknatıs gibi sodyum floridi çeker. Bu da epifizin kireçlenmesine ve bedendeki tüm hormonal işlemin etkin bir şekilde dengelenmesine engel olur.
  • Daha sonra yapılan çeşitli araştırmalar da sodyum floridin beyindeki en önemli bezde absorbe edildiğini kanıtlamıştır.Sodyum florid, beynimizdeki en önemli salgı bezimize saldırıda bulunmaktaydı. Sodyum florid, 
  • diş macunu markaları ile ilgili görsel sonucu
  • DİŞ MACUNU,
  • Yiyeceklerde, 
  • İçeceklerde, 
  • Banyolarda, 
  • içme sularında,
  • Sodyum florid, Amerika'daki içme sularının %90'ına konmaktadır. Marketlerde satılan su filtreleri floridi filtre etmez, sadece tersine ozmoz ya da su damıtma ile filtrelenebilir. Bunun en ucuz yolu da bir su tamıtıcısı almaktır.
  • Sudaki ve yiyecr.eklerdeki sodyum florid gerçek anlamda kitleleri aptallaştırı 
  • Naziler ve Ruslar, konsantrasyon kamplarında kampta bulunanları otoritenin sözünü dinleyen ve otoriteyi sorgulamayan bir hale getirmek için sularına sodyum florid katmışlardır.
  • Kireçlenme; vücudun çeşitli bölümlerinde kalsiyum fosfat kristallerinin oluşmasıdır. Başlıca nanobakterilerin neden olduğu bir doğal süreçtir. Nanobakteriler kendilerini bağışıklık sistemimizden korumak için kendi etraflarında kalsiyum fosfat kabuklar oluşturan minik mikroorganizmalardır. En son araştırmalardan, bunun çoğu hastalığın nedeni olabileceği görünüyor. Korkunç standart amerikan diyeti nedeniyle çoğu insan bu organizmalara öncesinden çok daha fazla maruz kalıyor. Sadece bunlarla değil, başka araçlarla da kireçlenme oluyor.
       Kireçlenmeyi Gidermek İçin NE YAPMALI?


   İŞTE ÇÖZÜM ve Yöntemler:

     GÜNEŞ ile ilgili görsel sonucu
  • Epifiz için çok önemlidir ve onun için bir tür gıda Güneşanlamına gelir. Güneş; gözler, cilt, saçlar, burun kılları ve kulaklar vasıtası ile alınıp sindirilebilir ve aslında her gün en az 30 dakika alınması gerekir. 
  • Epifizi tamamen aktif hale getirmek için güneşin gözbebekleri vasıtası ile alınması en iyisidir. Güneşte kurutulmuş sebzeler çok yüksek oranda D vitamini, B vitamini ve içerirler.
  •  Çoğu Japon mutfağında geniş oranda kullanılan arame, wakame, dulse, nori gibi isimleri olan çeşitli deniz yosunları da yine bu vitaminlere ilave olar iyot da içerirler. Kalın yapraklı kara lanana, şalgam yaprağı, hardal otu, Çin lahanası vs. yeşil bitkiler epifiz bezi için çok besleyicidir çünkü bu bez bitkilerin yeşil renginin verdiği özelliklerini alır ve bedenin iyice beslenmesi için gerekli yerlere dağıtır.
  • Kızılcık, deve dikeni, rezene, anason, kereviz, ayçiçeği, çemen, hardal ve sarı kantaron, papatya çayı, vişne, lahana, badem, fındık gibi gıda maddeleri ile magnezyum ve çinko içeren diğer gıdalar melatoninden zengindir. Bu tür gıdaların aksam saatlerinde alınması, gündüz alınmasından daha uygun olabilir. Uygun gıdalar epifiz bezimizi olumlu yönde etkileyebilir ve daha fazla çiğ gıda tüketerek, vejeteryan beslenerek, evimizin havasını ozon makinesi ile temiz tutarak ve temiz su içerek de epifiz bezimizi aktif hale getirebiliriz.
  •   Epifiz bezinin psişik farkındalığı artırmak için güneşkadar serotonin hormonuna da ihtiyacı vardır.    Serotonin de beyin uykudayken üretilen bir hormondur, dolayısı  ile karanlık bir odada uyumanın da epifiz bezi için çok besleyici olacağını söyleyebiliriz.
  •  Serotonin üreten gıdalar ise badem, muz, acı biber, pirinç, patates ve börülcedir. Bunların tüketilmesi de epifiz bezi için besleyici olabilir.

Ayrıca:


  •    Mavi Tırpana Balığı Yağı

MSM; metilsülfonilmetan (Rahat edebileceğiniz bir dozla başlayın ve günde 7000 – 10,000 mg a kadar artırın. Genel toksin giderme, ayrıca saç, deri, tırnak, kemik oluşumu için çok güçlü).
  • • Derin biçimde nefes alıp verin ve devam edin

  • • Nefesinizi tutun ve nasıl hissettiğinize dikkat edin

  • • Yavaş yavaş bırakın ve bir an akjiğerlerinizi boş tutun

  • • Tekrar yavaşça nefes alın akjiğerlerinizi mümkün olduğunca doldurun

  • • Nefesinizi tutun, eğer kaçarsa biraz daha alın ve ciğerlerinizi dolu tutun

  • • Yavaşça o nefesi bırakın ve hemen ardından fiziki gözlerinizle baktığınızı fark edin

  • • İçinizde ki ''öz farkındalığı'' hayal edin

  • • Hem fiziki gözlerle hemde Ajna çakranızla baktığınızı düşünün

  • • Görme merkezinin fiziki sol göz ve sağ gözden geldiği kadar kaşlarınızın arasında ki noktadan da aynı miktarda geldiğini düşünün

  • • Bunu hissetikçe Ajna çakranızla baktıkça gözlerinizle değil üçüncü gözle bakın bunu güçlü yapmaya gayret edin

  • • Düşünmeyi durdurun

  • • Canlı bir biçimde, Arka plandaki tüm seslerin ve oturduğunuz yerin farkında olun ama düşünmeyin!

  • • Bir süre buna yoğunlaştıktan sonra yavaş yavaş norma hale dönün

  • • Derin bir nefes alın, yavaşça bırakın

  • • Rahatça nefes alın verin

  • • Oturduğunuz odayı görün, fiziksel varlınızın farkında olun.

  • • Bu işlemi her gün tekrar edin.

  •    Lütfen bu videoyu  izleyin.Bunun için aşağıdaki adresi tarayın sağ klikleyin ve satırlardA ADRESE GİDİN KISMINI TIKLAYIN.SEYREDİN.
  • https://youtu.be/7fZ6wIifdc0
  • UNUTMAYIN ESAS OLAN SAĞLIKTIR.

                                          HOŞÇAKALIN.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GENÇ KALMAK ve MUTLU OLMAK İÇİN TİMÜS Ü EŞŞEK SUDAN GELİNCEYE KADAR DÖVÜN!!!

KALP KRİZİNE ÇÖZÜM. TROPONİN TESTİ