ARTIK OBEZ OLMAK YOK.!!!





KALP ve ŞEKER HASTALIKLARI VE KANSER HASTALIKLAR'ında OBEZİTE CİDDİ TEHDİTdir.:


İlgili resim
            Amerikalıların üçte birinden fazlası obez insanlar, diyet ve egzersizin tek başına milyonlarca insanın zayıflamaya çalışması için yeterli olmadığını önermektedir.
Ancak hastalığına yönelik tıbbi tedaviler için sıkıntı çekmiyor ve bu  hat içerisindeki bir dizi yeni yaklaşım için büyük ve nispeten kullanılmayan bir pazar bırakılıyor.
Kilo verme ameliyatı son derece etkilidir, ancak bir tahmine göre aday olanların% 2'sinden azı bu adımı atmaktadır.
Boston Tıp Merkezindeki Beslenme ve Ağırlık Yönetim Merkezi direktörü Caroline Apovian "Hastalar ameliyat yapmak konusunda çok isteksizdir" diyor. "Sadece obezitelerinin kontrol altına alınmadığını, bunun bir hastalık olduğunu bilmiyorlar."
maestro sistemas ile ilgili görsel sonucu
Ocak ayında, FDA, beyininizden mideye kadar uzanan vagus sinirini engelleyerek açlık ve dolgunluğu kontrol etmek için tasarlanmış bir kalp pili benzeri cihaz olan MAESTRO Sistemi'ni onayladı. VBLOC adı verilen sistem, araştırmacıların potansiyel obezite tedavileri olarak okudukları birkaç ilginç yaklaşımdan biridir. VBLOC, kilo kaybı ameliyatlarının çoğunda olduğu gibi mideyi veya bağırsağı değiştirmez.
https://youtu.be/TRGcQQQCBuk (VBLOC videosu için (TARAYIN VE SAĞ KLİKLE ADRESE GİDİN İ İŞARETLEYİN LTF.) tıklayınız.)


Cihazlar, son dört yeni obezite uyuşturucusunun FDA onayı ile enerjilenen bir alanı temsil ediyor: 2012'de Qsymia, 2013'te Belviq, geçtiğimiz Eylül 2016 ayı ve Saxenda Aralık sonlarında kontrplak.
Bu tedavilerin satışı kısmen de olsa, bazıları yan etkileri sevmeyebileceği ve bazı ilaçların sigortayla kapsamadığı için satılamadı.
Harold Bays, MD, başarısız obezite ilaçlarının geçmişi, kilolarını kontrol etmeye yardım etmek için hapları almayı düşünen insanların hevesini hafifletmiş gibi görünüyor.
gelesis100 ile ilgili görsel sonucu
Louisville Metabolik ve Ateroskleroz Araştırma Merkezi'nin sağlık müdürü ve başkanıdır. "Sorun neredeyse hepsi kötü yan etkilere sahip olmak" dedi.
Yine de, araştırmacılar daha güvenli ilaçlar aramaya devam ediyor gibi ameliyattan daha çekici olabilecek cihazlar için de.
Bunlar potansiyel yeni tedavilerin bazıları:
Salinle doldurulmuş ve karnına 6 ay boyunca yerleştirilen ReShape Duo, 2007'den beri Avrupa'da piyasaya sürülüyor. Bu kişilerin dolgun hissetmelerine yardımcı olmak amacıyla hazırlandı ve FDA incelemesi altındaydı.obez ve ameliyatlar ile ilgili görsel sonucu
reshape duo balloon ile ilgili görsel sonucu
ABD'deki Obez hastalarda cihazın 6 aylık bir klinik Çalışması ile yapılan bir araştırmada, Reshape Duo cihazını alan daha fazla kişi, tek başına psikolojik danışma ile tedavi edilenlerden daha fazla kilo verdiği görülmüştür.Bu sonuçlar, geçtiğimiz Kasım ayında Amerikan Metabolik ve Bariatrik Cerrahi Topluluğu'nun yıllık toplantısında sunuldu.
İlk birkaç gün içinde neredeyse tüm hastalarda bulantı, kusma ve yanında karın rahatsızlığı bulunmaktaydı. Çalışmayı birlikte  götüren bir kilo kaybı cerrahı olan Jaime Ponce, belirtileri yaklaşık bir hafta içinde giderek kaybolduğunu raporunda açıkça belirtmiştir.

Gelesis100,
gelesis100 ile ilgili görsel sonucu
Bu bir hap ve bir cihaz arasındaki ilişki çaprazdır. Bu, gıda ürünlerinde kullanılan hammaddelerle yaratılan minik parçacıklarla dolu bir kapsüldür.

Parçacıklar su emer ve böylelikle midede genişler. Şirket ayrıca sindirilmiş yiyeceklerle karıştığını ve mideden geçişini yavaşlattığından bahsetmektedir. Geçen Haziran'da yapılan bir tıp konferansında 12 haftalık bir çalışmada, Gelesis100'deki insanlar, sahte bir tedavi gören bir grup insanda% 4.1'lik bir kayıpla karşılaştırıldığında, ağırlıklarının% 6.1'ini kaybetti.
İlgili resim

LÜTFEN OKUDUĞUNUZ BİLGİLERİ DİĞER EŞ,DOST,ARKADAŞLARINIZLA PAYLAŞIN Kİ SİZİN BU SAĞLIKLI BİLGİDE KATKINIZ OLSUN.
Not: Bu sitede yer alan bilgi, yorum ve cevaplar yalnızca tavsiye niteliğinde olup tedavi yönteminizi tespit etmek ya da değiştirmeye amacı taşımamaktadır. Sitemizdeki bilgileri yanlış anlamak, bilgilerin güncelliğini yitirmesi ve buna bağlı olarak doğabilecek olası mağduriyetlerden sitemiz yasal olarak hiçbir sorumluluk altında değildir. Tam bir teşhis ve tedavi için hasta ile doktorunuzun yüz yüze gelmesi gerekir. Bu sitede bulunan bilgileri kullanmadan doğan sorumluluk tamamen kullanıcıya aittir. Lütfen tüm hastalıklarınızın teşhis ve tedavisi için doktorunuza danışınız. 


UNUTMAYIN ESAS OLAN SAĞLIKTIR.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MUTLU OLMAMIZI EPİFİZ BEZİNİ KİREÇLENDİREREK ENGELLİYORLAR NASIL MI ?İŞTE CEVABI

GENÇ KALMAK ve MUTLU OLMAK İÇİN TİMÜS Ü EŞŞEK SUDAN GELİNCEYE KADAR DÖVÜN!!!

KALP KRİZİNE ÇÖZÜM. TROPONİN TESTİ